Currently on this thread : 1 guest(s), 0 member(s) : ---
Previous page [1] [2] [3] > 4 <

Author Message

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97618   16-11-2011 13:15 GMT      
PS: Набрзо очекувајте драменбејс настан за нашиот јубилеј, 50 емисии т.е. 1 година Неуритмикс!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97637   24-11-2011 12:12 GMT      
Драги мои, дојде и тој ден!

Facebook линк: http://www.facebook.com/events/162450040519960


Помина годината, поминаа 50 емисии...
Време е да го прославиме овој мал јубилеј со Вас, љубителите на добрата музика до раните утрински часови.
Покажете супорт, дојдете оваа Сабота во клубот Капан Ан за незаборавен провод со досега најголемата back2back прослава со вашите:

===============================
Anakreont XY b2b Glodaragz
http://soundcloud.com/anomalianativa
http://soundcloud.com/glodaragz

GameOver
http://soundcloud.com/traye

Nultabyte b2b Tecktone
http://soundcloud.com/nultabyte
http://www.mixcloud.com/Tecktone/

HyperTech b2b Darko Stepic
http://soundcloud.com/hypertech
http://soundcloud.com/darkostepic

Drash b2b Blagorodna
http://soundcloud.com/drash
http://soundcloud.com/blagica
===============================

Влезот е симболични 100 денари.

This post was edited by atko (24-11-2011 19:31 GMT, --- ago)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97662   10-12-2011 13:09 GMT      
Неуритмикс епизода 51, спремна за download!

Линк:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks-51-student-fm-07-12

Гости во студиото беа GameOver и Hade, едни од најдобрите DЈ'и и продуценти на нашите простории.
Проследете одлично интервју + музички избор на Hade, како и ексклузивен получасовен микс од GameOver за нашата емисија (линк е вклучено). Инџој ;)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97758   16-01-2012 03:02 GMT      
Поради новогодишните и божиќните празници (изговор е ова, мрзи сме), не бевме во можност да ги постираме предходните изданија.

Преминуваме директно на најновата Неуритмикс епизода!

Неуритмикс #56 спремна за download!
Pukkah b2b Hans SHC = LIVE 1 hour mix!
Nultabyte b2b Tecktone = LIVE 1 hour mix!

Линк за download / слушање:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks56

Терминот останува ист - секоја среда од 20h на Студент ФМ!

-----------------
Son: What is sex?
Dad: When a man puts his penis in a woman's vagina.
Son: What is drum and bass?
Dad: I'll tell you when your older.
-----------------
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97762   17-01-2012 05:08 GMT      
Неуритмикс одат чекор понапред.
Ако сте љубители на deep / minimalistic / neuro драменбејс и мрачни басови тогаш бидете дел од Неуритмикс новитети. Секојдневно ќе внесуваме нови и квалитетни драменбејс изданија, внимателно одбрани од водителите за ваше уживање. Бидете со текот со светската драменбејс сцена, преслушувајте нови изданија, нови продуценти, албуми и следете ги најновите наслови од сите познати издавачки куќи што внесуваат свежина и уникатност!

Сето тоа, само на една страна.
http://tinyurl.com/neuritmix

За нашата емисија и подетално инфо, посетете ја Неуритмикс групата.
Почит!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte
Previous page [1] [2] [3] > 4 <
digitaldance.com.mkurbandance.com.mkkorzo.mkClubevents

-->
ClubbersguideClubbersguide Macedonia
clubbersguide stats