Currently on this thread : 1 guest(s), 0 member(s) : ---
Previous page Next page [1] [2] > 3 < [4]

Author Message

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96889   25-05-2011 14:32 GMT      
Вечерва проследете го најновото издание на Неуритмикс (#30).
Огнен Спироски a.k.a. Оги е вечерва гостин во емисијата. Ќе следува негов двочасовен микс и интервју! Запознајте го одблизу како еден од првите DJ-и и најголемите подржувачи на драменбејс звукот во нашите простории!
Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ!

http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96920   27-05-2011 19:21 GMT      
Линк за слушање/download на Неуритмикс #30.

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks30

Гостин во емисијата беше Огнен (Оги) со негов двочасовен микс + интервју! Слушнете што има да каже еден од првите D'n'B супортери/DJ'и на нашите простории.
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97018   08-06-2011 13:51 GMT      
Вечерва = Неуритмикс #32 (Special Edition)
Ќе следи ЕКСКЛУЗИВЕН едночасовен микс за Неуритмикс од Logical Dream.

http://www.facebook.com/logicaldream / Prshuta Records

Logical Dream - Tomorrow EP
http://soundcloud.com/prshutarecords/sets/logical-dream-tomorrow-ep

Останатиот час ќе го пополниме со најнови драменбејс изданија!
Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97039   11-06-2011 14:58 GMT      
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks32

Најновата епизода на Неуритмикс (#32):
Слушнете го ексклузивниот едночасовен микс на Logical Dream (Prshuta Records) за Неуритмикс!
Потоа следат најнови драменбејс изданија! Клик на линкот за траклиста...
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97066   15-06-2011 13:21 GMT      
Вечерва во Неуритмикс #33:
Повторно тераме 2 часа олд скул драменбејс!
DJ Tecktone ќе се потруди да ве потсети на "the golden ages of D'n'B", со негов избор на неуро траки кои впрочем беа нај распространети во тој период. Пажња: Bad Company a.k.a )EIB( )
Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97168   27-06-2011 20:03 GMT      
Повелете линк за Неуритмикс #34!

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks34

Најнови ем опасни драменбејс изданија од некои познати и тазе продуценти
Љубители на добар бас, чекераут...
Се слушаме и наредната среда, исто време на исто место
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97182   01-07-2011 12:46 GMT      
Најновото издание на Неуритмикс (#35):

Во оваа епизода, DJ Nultabyte ви прикажува "the best of...", односно се потруди да ги издвои најдобрите D'n'B изданија за 2011-та се до Јули месец. Изборот беше навистина тежок а драменбејс листата е ОГРОМНА...
Се надевам ќе ви се допадне & big ups!
Пофалби, забалешки итн. се секогаш добредојдени!

Линк:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks35
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97200   06-07-2011 12:18 GMT      
Вечерва, на Студент ФМ (92.9MHz) со почеток од 20:00h = Неуритмикс #36!

Ви носиме најтазе драменбејс изданија од продуценти како Ewun, Eastcolours, D1, Hybris, Villem, Logistics, Flare, Amoss, Enei, EBK ...

Спремете го вашето озвучување! ;)

Онлајн стрим: http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97205   07-07-2011 14:51 GMT      
Неуритмикс #36, изволте
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks36

Со два збора: latest & greatest
Нека биде бас!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97245   20-07-2011 10:37 GMT      
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks-37-student-fm-13-07

Неуритмикс #37 - ексклузивно ЏАНГЛ издание!
Стелиан Митков беше гостин и не почасти со два едночасовни џангл миксови!
Одлична музика за летниве горештини )

Доколку се спремате за на одмор или веќе сте на плажа , екипата на Неуритмикс ви посакува екстра провод!
Се слушаме повторно и наредната среда
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97292   03-08-2011 11:17 GMT      
Вечерва во Неуритмикс #40
По предходните гости и миксови во живо, конечно се навраќаме со неделната рутина.
Во 20:00h на Студент ФМ (92,9MHz) ќе можете да проследите најнови драменбејс изданија од Trex, Break, Villem, Hydro, Potential Badboy, Nocturnal, Optimal, Heart Fusion, Fade и уште многу кул музика!

БАС4Е 2 ALL

Онлајн стрим: http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Smack

[1] Member


Online status

23 posts
http://soundcloud.com/dee...
Location: United States
Occupation: Preocupied...
Age:

#97297   03-08-2011 23:43 GMT      
Teetflash!

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97300   04-08-2011 22:09 GMT      
Неуритмикс #40

Линк за download / слушање Најсвежи и одлични драменбејс парчиња!

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks40

Траклиста е вклучено. Enjoy! ;)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97310   10-08-2011 13:13 GMT      
Вечерва во Неуритмикс #41:
Гостин во емисијата е Драш (TechSquad), кој ќе ве почасти со едночасовен микс во живо! Се разбира следува и негово интервју.
Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ ;)

Онлајн стрим: http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97406   05-09-2011 22:08 GMT      
По една кратка, ненамерна пауза се враќаме повторно со најновото издание на Неуритмикс (#43).

Линк за download / слушање
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks43

Гости во студиото беа Anakreont XY и Smack, двајца одлични македонски драменбејс DJ-и кои не почастија со два едночасовни миксови во живо!

Слушајте не секоја Среда од 20:00h на 92.9MHz + онлајн стриминг за по напредните ;)
Биг апс!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97548   19-10-2011 13:07 GMT      
Long time no see

Nultabyte и Tecktone се враќаат, поспремни од било кога со еден куп нов жустар драменбејс за ваше уживање!
Од оваа среда, после долгата пауза, емисијата продолжува да се емитува со полна пареа од истото време (20:00h) на Студент ФМ (92,9MHz).

Вечерва започнува најновото 44-то издание.
Ви носиме нови и квалитетни изданија од Anile, Cursa, Getz, Fade, The Burbs, Fields, S-VB, Dabs и уште туце други!
Се слушаме

PS: Стримингот си останува ист.
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97552   21-10-2011 15:29 GMT      
И тего линкот за download (#44)

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks44

Инџој!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97574   01-11-2011 14:24 GMT      
Neuritmix #45

Download / listen:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks45

Почнувајки од оваа па во секоја наредна емисија, Ненад и Александар ќе имаат по еден час да се претстават со свој драменбејс избор.
Слушнете што имавме да ви понудиме во ова издание.
Laterz
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97606   12-11-2011 17:34 GMT      
Неуритмикс ерпизода #47 спремна за download / слушање !
Како и секогаш одличен едночасовен избор на Tecktone, како и нови, свежи драменбејс изданија одрбрани од Nultabyte.
Траклиста е вклучено

Линк:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks47

Respectah
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#97617   16-11-2011 13:14 GMT      
Вечерва во Неуритмикс #48
Tecktone ќе одвои еден час да ви презентира македонска драменбејс музика од наши добро познати продуценти, за на крај Nultabyte ја заврши емисијата со latest & greatest жустри драменбејс изданија.
Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ

Online stream:
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte
digitaldance.com.mkurbandance.com.mkkorzo.mkClubevents

-->
ClubbersguideClubbersguide Macedonia
clubbersguide stats