Currently on this thread : 1 guest(s), 0 member(s) : ---
Previous page Next page [1] > 2 < [3] [4]

Author Message

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96008   03-02-2011 01:57 GMT      
Со мало закаснување - but better late than never
Неуритмикс #13 - ова е ПРЕДпоследното издание кое ќе биде достапно само неколку дена,
па затоа побрзајте со download/слушање!

Линк:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks13
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96040   06-02-2011 23:27 GMT      
Најновото издание на Неуритмикс #14.

Многу нови изданија + нешто постаро Комбинација ко за мерак!
Слушајте и уживајте!

Линк:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks14
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96067   10-02-2011 20:30 GMT      
Стигнавме до Неуритмикс нумеро 15

Довнлоад и листен:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks15

Многу нови и одлични изданија, заедно со вашите стари водители Траклиста - клик на линк.
Поздрав и потич!
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96107   18-02-2011 21:17 GMT      
Идеме даље

Неуритмикс #16 - во ова издание изборот на траки е целосно на Ненад (DJ Tecktone).
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks16

Не заборавајте - секоја среда од 20 до 22 часот на Студент ФМ (92.9MHz)!
We bring the latest & greatest
НАБРЗО ОЧЕКУВАЈТЕ РАДИОТО ДА СЕ ПОДНОВИ СО ONLINE STREAMING!

PS: 200+ членови на нашата група, and rising!
Александар и Ненад најсрдечно ви се заблагодаруваат за вашата подршка, и ќе се трудиме
и понатаму да во носиме свежи изданија и одличен Drum & Bass! Респект!

За оние кои не се дел од нашата Facebook група, линк:
http://www.facebook.com/group.php?gid=161786183837514
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96148   25-02-2011 21:27 GMT      
Неуритмикс #17

Мрсни траки за запушување на срцеви артерии!
Само за искусни ;)

Навалете:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks17
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96197   02-03-2011 23:51 GMT      
НЕУРИТМИКС #18 (Special Edition) - Славиме полнолетство
Во ова издание се случи чудото - конечно студентското радио си доби онлајн стриминг. Радиото е минато
Гостин во емисијата беше БЛАГОЈ ЧУЧАНОВ со своја продукција + избор на траки. Хумор на кило со вашите водители Nultabyte и Tecktone

Линк за емисијата:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks18

Online stream:
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.xspf
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96242   09-03-2011 12:41 GMT      
Вечерва во најновото издание = #19:

Мал трибјут за еден од нај уникатните и реномираните D'n'B продуценти во денешницата!
Во текот на целата емисија т.е. два часа ќе пуштаме музика од Nick Burne, познат како DATA.
Искусете ја новата генерација на D'n'B звукот за кој може не сте ни знаеле дека е во постојан пораст! Содржи минималистички елементи ем бас што ќе ви растури се по дома
Пуштете се вечерва од 20:00h, имате и онлајн стриминг. Се слушаме...

PS: Мало загревање
http://www.youtube.com/watch?v=YDf-xflhOgs
http://www.youtube.com/watch?v=203aaWz7uXY

This post was edited by Nultabyte (09-03-2011 13:01 GMT, --- ago)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96250   10-03-2011 21:20 GMT      
Неуритмикс #19

Како што пишав предходно, оваа епизода беше еден мал трибјут за DATA и неговиот уникатен D'n'B стил каде преовладува минимализам, длабок бас и амбиентални звуци. Само за еволуираните )

Download/listen:
http://soundcloud.com/neuritmiks

PS: Ако не сакате за Фејсбук пријател, благодариме:
http://www.facebook.com/neuritmiks

PS: Наредното издание се додава втората нула, што значи ќе се потрудиме јас и Tecktone да ве изненадиме некако Се слушаме истото време на истото место. (cough... online.. stream... cough..)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96281   16-03-2011 14:09 GMT      
Вечерва, во Неуритмикс #20
DJ Nultabyte & DЈ Tecktone + 2 часа = микс во живо!
Токму така, ќе има мал јубилеј со два едночасовни микса во живо. Слушајте Неуритмикс вечер од 20:00h. (Не заборавајте, има онлајн стрим)
Laterz...
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96290   17-03-2011 15:01 GMT      
Неуритмикс #20

Како што кажав, така и беше Прославивме 20 успешни изданија од нашата емисија со два микса во живо од DJ Tecktone & DJ Nultabyte! Ви благодариме за одличниот супорт.

Линк за слушање/download:
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks20

Траклиста за ова издание нема. Доколку ви е потребно некое инфо, слободно пишете.

Поздрав од DJ TECKTONE


Поздрав од DJ NULTABYTE
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96363   30-03-2011 13:26 GMT      
Во вечерашното издание на Неуритмикс (#22)

Ви носиме најнови и квалитетни изданија од познати и не толку познати продуценти!
Ќе тера и нешто од Big Bud како мало загревање за RUN фестивалот во Штип на 2-ри Април.

Remember - we bring you latest & greatest! ;) Се слушаме вечер од 20:00h, линкот за онлајн стриминг е на првата страна т.е. првиот пост.

ПС: што се однесува до предходното издание, не бевме во можност да го снимаме. Тераа два микса од ДАРКо СТЕПиќ
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96375   01-04-2011 12:34 GMT      
Неуритмикс #22 - линк за download/слушање
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks22

Најнови DnB изданија! + 3 траки од Big Bud. И некои неиздадени ствари ;)
We bring you latest & greatest!
Проверете ја траклистата
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96437   07-04-2011 12:14 GMT      
Ајмо! Неуритмикс #23 лејтест едишн
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks23

Во ова издание ви носиме НАЈнови драменбејс изданија + дел од нови продуценти!
Бас до макс и преслушајте квалитетен мрачен неуро/дарк/текстеп!

За наредната емисија = гости во студиото ќе бидат Аномалиа натива со нивното
второ издание на миксот од домашни продуценти со наслов SOUNDS OF THE MACEDONIAN JUNGLE!
Ексклузивно само на Неуритмикс

And remember - we bring you latest & greatest! ;)
Се слушаме...
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96473   13-04-2011 12:10 GMT      
Како што ветивме

Аномалиа Натива = http://www.facebook.com/AnomaliaNativa = се наши вечерашни гости со што ќе го промовираат второто издание на единствениот микс од ваков вид кај нас:
Sounds of da Macedonian Jungle 2

100% македонски драменбејс/дабстеп траки од наши продуценти, совршено вклопени во еден супериорен микс!

Се слушаме вечерва од 20:00h
За по модерните, онлајн стрим: http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
За останатите, нема ништо подобро од олд скул стајл ;)
ПоздраФ
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96482   14-04-2011 20:12 GMT      
Линк за слушање/download на Неуритмикс #24 на Студент FM 92.9 - Универзитетско радио:

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks24

Гости во студиото беа Anomalia Nativa, а во ова издание ги споделуваме првиот и вториот најнов микс на "Sounds of da Macedonian Jungle".
Има и интервју со Андреј и Драган, слушнете го нивното мислење за македонските продуценти како и драменбејс сцената кај нас.

Се слушаме наредната среда со најнови изданија! ;)
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96503   20-04-2011 12:14 GMT      
Поздрав драменбејсери, џанглисти и општо до сите љубители на овој андерграунд звук,

вечерва во Неуритмикс #25 ќе бидеме повторно со гостин, но овојпат со нас ќе е еден од
нај влијателните и успешните D'n'B DJ-и: Димитар Ризов a.k.a. HyperTech (Течна Кујна / D2).

Ќе следува едночасовен микс ВО ЖИВО + мало интервју!

Се слушаме од 20:00h на девеесдва девет ;)
Онлајн стрим:
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96705   27-04-2011 11:43 GMT      
Вечер = Неуритмикс #26
Повторно со гости, овојпат се The BassMighty Kreatorz
(http://www.facebook.com/pages/The-BassMighty-Kreatorz/167839769939737), драменбејс/дабстеп продукциско дуо од Тетово.
Ќе имате прилика да слушнете нивна одлична продукција + се разбира интервју.
Support local producers! ;)

Се слушаме вечер на Студент ФМ, 92.9
Онлајн стрим:
http://radiostream.neotel.mk:8000/studentfm.m3u
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96735   28-04-2011 15:58 GMT      
Повелете линк за download/слушање на најновото Неуритмикс издание. (#26)

http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks26

Гостин во студиото беше Тоше, дел од тетовското продуцентско дуо The BassMighty Kreatorz!
Има нивни 8 траки + интервју! Почит...
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96805   11-05-2011 13:15 GMT      
Апдејт: предходното 27-мо издание беше трибјут за AMIT, како еден од нај бараните и уникатните продуценти со што има издавано за многу престижни продуцентски куќи како онаа на Голди, Metalheadz и Commercial Suicide.

А вечерва...
Продолжуваме со неделната рутина. Во носиме НАЈНОВИ D'n'B изданија со многу бас!
Одлична музика од познати и не толку познати продуценти.

Се слушаме од 20:00h на Студент ФМ. Линкот за онлајн стриминг ќе го најдете на некој од предходните постови. Биг апс
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte

Nultabyte

[1] Member


Online status

88 posts
http://www.facebook.com/n...
Location: Macedonia Skopje
Occupation: Producer / DJ
Age: 30

#96815   12-05-2011 16:22 GMT      
http://soundcloud.com/neuritmiks/neuritmiks28

Линк за слушање/download на последното издание. 2 часа најнова музика, само за искусни
Се разбира, траклиста е вклучено. ПоздраФ
Mess with the best - die like the rest!
www.soundcloud.com/neuritmiks
www.soundcloud.com/nultabyte
digitaldance.com.mkurbandance.com.mkkorzo.mkClubevents

-->
ClubbersguideClubbersguide Macedonia
clubbersguide stats